top of page
annie-spratt-lDuw1X3j2G0-unsplash_edited.jpg

Mijn hele leven spelen bloemen al een centrale rol. Toen ik jong was, speurde ik in de grote, fleurige tuin van mijn oma naar bloemen. Wanneer mijn oma met haar vrienden zich waagden aan een kaartspel, stond mijn boeket daar in het midden op tafel. “Door mijn kleindochter gemaakt!”, zei mijn oma dan terwijl ze straalt van trots.  

Hier begon het voor mij, Nina Goutziers van Gout. Bloemen plukken in de tuin en daar een mooi boeket van vormen. Ik wist het zeker. Ik word bloemist! Bloemen vind ik nog steeds prachtig. Ze zijn een mooie aanvulling op waardevolle momenten. Het persoonlijke aspect vind ik hierbij erg belangrijk. De wensen worden besproken en ik laat hier mijn creativiteit op los. De boeketten zorgen voor een persoonlijke toevoeging aan het moment.  

Er is alleen één maar… Ik werk daarom zo duurzaam mogelijk. De bloemen die ik inkoop hebben allemaal een duurzaamheidskeurmerk. Ook gebruik ik enkel seizoensbloemen. Om de bloemstukken nog mooier te maken, pluk ik bloemen uit eigen tuin waar geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt, want iedere bloem verdient het om gekoesterd te worden van zaadje tot herinnering.  

Over Gout

Kernwaarden

Image by Tanalee Youngblood

Puur

Onkruid bestaat niet

Onkruid bestaat niet. Van elke bloem valt een waardevol boeket te maken. Gout maakt enkel gebruik van seizoensbloemen en haalt haar bloemen uit bijvoorbeeld pluktuinen. Geen transport uit verre landen of bloemen uit warme kassen. Pure, unieke boeketten bloeien hieruit voort. 

Image by Aaron Burden

Warmte

We doen het samen

Bloemen zijn een waardevolle herinnering. Het persoonlijke aspect is hierbij erg belangrijk. Samen, samen, samen. De wensen worden besproken en Gout laat hier creativiteit op los. Er worden geen keuzes gemaakt zonder deze eerst op tafel te hebben gelegd. De boeketten zorgen voor een persoonlijke toevoeging aan het moment.  

Image by Providence Doucet

Dankbaar

Het moment levend houden

Het moment vervaagd in een herinnering. Met bloemen kun je een moment levend houden. Gout zorgt ervoor dat je de bloemen voor altijd kunt bewaren, waardoor de herinnering aan het moment blijft. 

Missie

De schadelijkheid van de bloemenindustrie oplossen.

Visie

Elke bloem verdient het om gekoesterd te worden van zaadje tot herinnering

bottom of page